Дослідження підходів до оцінки стану конкурентоспроможності підприємств АПК - Джарадат, Т.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – висвітлення підходів до оцінки стану конкурентоспроможності підприємств АПК.