Фінансова оцінка аграрного підприємства в структурі оцінки його конкурентоспроможності - Мельник, С.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є удосконалення існуючих методик фінансової оцінки аграрних підприємств в структурі оцінки конкурентоспроможності.