Система стратегічних показників діяльності машинобудівних підприємств - Петришин, Н.Я. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Охарактеризовано сучасний стан вітчизняного машинобудування та проблематику підприємств галузі. Розглянуто основні показники діяльності машинобудівних підприємств. Сформовано та обґрунтовано систему стратегічних показників діяльності машинобудівних підприємств за проекціями Нортона-Каплана.