Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах - Тарасюк, Г.М. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі.