Мовні концепти відкритого простору в романі П. Загребельного "Роксолана" - Голоюх, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються компоненти просторової концептосфери роману П. Загребельного "Роксолана", виявляються їх стилістичні функції.