Фактори конкурентоспроможності вищих навчальних закладів в системі формування економіки знань - Босак, О.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Досліджено основні фактори конкурентоспроможності закладів вищої освіти в оцінці замовників. Розглянуто петлю якості в системі менеджменту якості освітньо-наукової установи. Проаналізовано споживчі мотивації на ринку студентів та абітурієнтів Львівщини, а також з’ясовані можливості працевлаштування випускників.