Вплив процесів концентрації друкованих засобів масової інформації на ефективність їх рекламної діяльності - Кульчицька, В.А. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються процеси концентрації друкованих засобів масової інформації. Аналізується вплив даних процесів на ефективність рекламної діяльності друкованих ЗМІ. Визначаються критерії ефективності рекламної діяльності.