Развитие идеи Центральной Европы в есеистике Ю. Андруховича - Клиценко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є розгляд походження терміну «Центральна Європа», розвитку його у творчості вітчизняного письменника Ю. Андруховича, аналіз аргументації автора.