Територіальна організація короткочасного відпочинку ландшафтного заказнику "Старобердянський" - Сорокіна, Ц.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета дослідження - можливість організації зон короткочасного, індивідуального та організованого відпочинку ландшафтного заказнику «Старобердянський».