Методика аудиту звіту про фінансові результати і шляхи її вдосконалення - Аліева, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета дослідження. Аналіз особливостей формування інформації про фінансові результати підприємств та розробка методики щодо аудиту фінансових результатів в науковій та навчально-практичній літературі та розробка пропозицій щодо удосконалення етапів аудиту фінансових результатів, а також їх документального оформлення.