Критерий существования единственного инвариантного тора линейного расширения динамических систем - Бойчук, А.А. (Інститут математики НАН України, 2007)
У припущеннi, що лiнiйна однорiдна система, визначена на прямому добутку тора та евклiдового простору, є експоненцiально-дихотомiчною на пiвосях, отримано необхiдну й достатню умову iснування єдиногоiнварiантного тора вiдповiдної неоднорiдної лiнiйної системи.