Моделі теоретичних досліджень феномену «культури» в крос-культурному менеджменті - Петрашко, Л.П. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження є класифікація методологічних підходів теоретичних досліджень феномену «культури» в крос-культурному середовищі, характеристика сучасних вимірів культури.