Організаційна підтримка впровадження інвестиційних проектів - Кац, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є наведення результатів розробки заходів, спрямованих на здійснення організаційних перетворень підприємств-реципієнтів інвестицій в системі управління їх інвестиційною привабливістю.