Складові економічного механізму адаптації аграрних підприємств до умов ринку - Банєва, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета дослідження - вивчити особливості і складові механізму адаптації економічного механізму функціонування й підвищення ефективності сільськогосподарських підприємств в умовах ринку. ￼