Про удосконалення синергетичних зв’язків між будівельною галуззю та ЖКГ - Юр’єва, С.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є проведення дослідження та аналізу позитивних ефектів виробничої та фінансової синергії, яка виникає при більш тісній співпраці окремих галузей національного господарства, а саме будівельної галузі та житлово-комунального господарства.