Використання прогнозування в системі стратегічного управління основними виробничими засобами аграрних підприємств - Подрядов, Д.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даного наукового дослідження є покращення механізму стратегічного управління основними виробничими засобами сільськогосподарських підприємств за рахунок прогнозування їхніх стратегічних можливостей задля підвищення довгострокових конкурентних переваг на галузевому ринку.