Асоціативність як образний чинник електронних композицій для кінематографу - Морєва, Є.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - знайти та обґрунтувати музичні асоціативні ряди з точки зору композиції музичної форми, тематизму, технологічним прийомам на прикладі музики І. Стецюка до анімаційного фільму «Битва за печиво».