Методичні підходи до оцінки ефективності функціонування ринку праці в аграрному секторі економіки - Смедлаева Э.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Ціль статті - визначити методичні підходи до оцінки ефективності функціонування ринку праці в аграрному секторі економіки на сучасному етапі.