Проблема вивчення літературно-критичного доробку Дмитра Донцова - Колкутіна, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження періодичного, монографічного та дисертаційного доробку про літературно-критичний спадок Дмитра Донцова.