Актуальні проблеми безробіття молоді в сучасній економіці України - Литвиненко, А.В.; В'ялик, М.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даного дослідження є виявлення та систематизація проблем безробіття молоді та розробка пропозицій щодо вирішення цих проблем за допомогою механізмів державного регулювання.