Кримська сторінка життя Трохима Зіньківського та Василя Кравченка - Школа, Г.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета розвідки – схарактеризувати значимість перебування українських письменників, громадських діячів Т. Зіньківського та В. Кравченка в Криму.