Політика ціноутворення міського голови Бахчисараю Ісмаїла Гаспринського - Ганкевич, В.Ю.; Морозов, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - розгляд позиції І. Гаспринського щодо розвитку міської торгівлі та вплив органів врядування на ціноутворення.