Категоріальна ситуація перфектності як засіб вираження відношень різночасності дій у рамках абзацу - Сафарова, З.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета - довести, що категоріальна ситуація перфектності є основним із засобів вираження різночасності дій у тексті.