Терміни на позначення понять з галузі літератури та науки про літературу в працях Михайла Грушевського - Масликова, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження є аналіз літературознавчих термінів праць М. Грушевського як органічної частини термінологічної системи української мови на важливому етапі її історичного розвитку.