Рецензія на книгу "Грецькі громади Ніжина та Північного Приазов’я в актових матеріалах середини XVII–ХІХ ст." - Пахоменко, С. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
Рецензія на кн.: Гедьо А.В. Грецькі громади Ніжина та Північного Приазов’я в актових матеріалах середини XVII–ХІХ ст. – К., 2005. – 416 с.