Ретроспектива та сучасний стан розвитку аграрних підприємств Миколаївської області і їх землекористування - Лагодієнко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є розгляд ретроспективи та сучасного стану розвитку аграрних підприємств Миколаївської області і дослідження їх землекористування.