Планування місцевих бюджетів на основі програмно-цільового методу - Повстяна, А.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є аналіз переваг та обґрунтування необхідності запровадження ПЦМ на місцевому рівні, розкриття механізму застосування стратегічного та середньострокового планування у процесі складання та виконання бюджетів за ПЦМ.