Лінгводидактичні особливості відбору мовних одиниць фонологічного рівня на початковому етапі навчання мови іврит - Бакуліна, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є визначення особливостей відбору мовних одиниць фонологічного рівня на початковому етапі навчання мови іврит. Виходячи з даної мети, необхідно вирішити наступні завдання: визначити особливості початкового етапу навчання мови іврит, виявити елементарну звукову одиницю на фонологічному рівні, проаналізувати типологію складоподілу мови іврит у зіставленні з українською мовою та виділити елементарні у звуковому відношенні мовні одиниці, які як в лінгвістичному, так і в методичному плані найбільш доцільні для навчання.