Фразеологічні одиниці з соматичним компонентом душа, серце, голова у семантичному полі «пам'ять» - Юрцунь, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - спроба аналізу фразеологічних одиниць з соматичним компонентом голова, душа, серце у семантичному полі «Пам'ять».