Система управління оборотним капіталом підприємства: елементна структура та ефектівність - Давидова, К.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є створення комплексної сістеми менеджменту оборотним капіталом та забезпечення її ефективного функціонування. В цьому зв’язку необхідно управляти не лише окремими елементами оборотного капіталу, але і всіма бізнес – процесами підприємства з інтегруванням у стратегічне управління. Це зумовлено тим, що систему управління оборотним капіталом не доцільно розглядати відокремлено від всього підприємства, а її варто досліджувати у комплексі з іншими підсистемами.