Зародження банківської системи та її розвиток в Царській Росії - Балахнічова, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Ціллю статті є вивчення етапів розвитку та формування банківської системи Царської Росії як найкрупнішого світового фінансового суб’єкту