Українсько-турецька лексична омонімія у функціонально-семантичному аспекті - Юзвяк, І.П. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Розвідка має на меті провести структурно-семантичний і функціональний аналіз українсько-турецьких омонімів.