Вплив педагогічних ідей I. П. Деркачова на становлення дошкільної лінгводидактики - Мироненко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета даної статті – виявити вплив педагогічних ідей І. П. Деркачова на становлення дошкольної лингводидактики.