Агрокліматичне районування території Херсонської області для культури озимої пшениці - Букарєва, С.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
З врахуванням досвіду агрокліматичного районування за попередній період, за основу агрокліматичного районування території Херсонської області для озимої пшениці взято результати розрахунків агроекологічних категорій урожайності, комплексних оцінок і їх просторових змін. Виходячи із аналізу розрахованих агрокліматичних характеристик були сформовані принципи районування.