Розвиток корпоративного управління як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств - Сакунова, Ю.Б. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є теоретичне обґрунтування сукупності організаційно-економічних факторів, які сприяють підвищенню інвестиційної привабливості підприємств корпоративного сектору.