Антикризове управління підприємством на різних стадіях перебігу фінансово-економічної кризи - Пріб, К.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даного дослідження стало обґрунтування засад антикризового управління підприємством на різних стадіях перебігу фінансово-економічної кризи. Завданням дослідження є диференціювати основні характеристики превентивного, реактивного і посткризового управління.