Методичні аспекти аналізу стану та використання персоналу на аграрному підприємстві - Бабенко, С.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Ціль даної статті – провести аналіз існуючої системи економічних показників (коефіцієнтів) щодо оцінки стану персоналу з врахуванням особливостей аграрних підприємств.