Схід крізь призму вікторіанського світосприйняття (на матеріалі оповідань Р. Кіплінга) - Сімаковська, А.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є аналіз східної символіки в оповіданнях та її вплив на формування світосприйняття автора.