Інноваційні педагогічні технології в лінгводидактиці вищої школи - Кулікова, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – описати інноваційні технології, які дають можливості викладачам успішніше керувати навчально-пізнавальною діяльністю студентів у процесі лінгводидактичної підготовки майбутніх вчителів української мови.