Модернізація парадигми формування кадрового потенціалу – шлях до підвищення його якості - Куценко, В.І.; Гаращук, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою нашого дослідження є пошук шляхів підвищення якості підготовки кадрів, зокрема, за рахунок модернізації освіти.