Типологія та парадигматичні відношення міжваріантних запозичень сучасної англійської мови - Ібрагімова, С.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета даної роботи – надати класифікацію міжваріантних запозичень, дослідити парадигматичні відносини між власними та запозиченими синонімічними одиницями національних варіантів англійської мови.