Прислів’я та приказки з релігійним компонентом як фразеологічна категорія - Оніщенко, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Стаття має за мету визначити приналежність прислів’ів та приказок до фразеологічного складу мови, розглянути деякі турецькі прислів’я, які мають релігійний компонент та спробувати найти еквіваленти при перекладі їх українською мовою.