Методичні аспекти емпиричного дослідження варіативності вимови (з позиції соціолінгвістики) - Брідко, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є проведення аналізу основних методів соціолінгвістичних дослідженнь.