Жанрово-стильові модифікації прози Антона Крушельницького крізь виміри сецесії - Новицька, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета нашої статті - інтерпретація прози Антона Крушельницького як визначального представника сецесії через призму жанрово-стильових особливостей.