Фразеологічна об’єктивація концептів душа, серце, розум в українському мовопросторі - Прудникова, Т.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – дослідити деякі аспекти репрезентації українськими фразеологізмами концептів РОЗУМ, ДУША та СЕРЦЕ.