Научно-технические основы природоохранных технологий подземной разработки урановых месторождений - Ляшенко, В.И.; Дудченко, А.Х.; Ткаченко, А.А. (Національна академія наук України, 2008)
Розглянуто результати науково-технічного розвитку методів та технологій безпечної підземної розробки уранових родовищ України, Російської Федерації, Казахстану та інших держав близького зарубіжжя.