Аналіз змін в спрощеній системі оподаткування малого підприємництва - Посна, О.А.; Кривчун, Л.К. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є аналіз змін у спрощеній системі оподаткування, та їх вплив на розвиток малого підприємництва в Україні.