Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств - Малік, М.Й.; Бурова, Т.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження принципів, місця діагностування та моніторингу в системі управління життєздатністю підприємства в умовах мінливості внутрішнього і зовнішнього середовища, яке особливо актуальне в кризовий період.