Функції та умови ефективного розвитку регіонального ринку праці - Богатирьов, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті полягає в дослідженні функцій та умов ефективного розвитку регіонального ринку праці, відповідно до сучасного етапу розвитку економіки України.