Внутрішній аудит: сучасні тенденції в Украіні - Аблязова, С.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є виявлення основних тенденцій сучасної концепції внутрішнього аудиту підприємств відповідно сучасним реаліям економіки України і відображення необхідних напрямів удосконалення системи внутрішнього аудиту українських предприємств.